Tűzoltói beavatkozások – 2023.12.31. (vasárnap)

2023. december 31. 14:28

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

13:44 | Zalaszentiván: Összeütközött két személyautó Zalaszentivánon, a Kossuth Lajos utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd rögzítették a járműveket, amelyekben csak a sofőrök utaztak, akik nem sérültek. Az egység segített a forgalmi akadály felszámolásában. 

18:27 | Kemendollár: Összeütközött két személygépkocsi Kemendolláron, a Kossuth Lajos utcában. Az egyik autó az árokba csapódott. A helyi önkéntes tűzoltók ezt a járművet áramtalanították, a másiknál erre nem volt szükség. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos, valamint a pókaszepetki önkéntes tűzoltók is kiérkeztek.  

18:53 | Nagykanizsa: Egy vezeték mellett égni kezdett egy családi ház homlokzatának szigetelése Nagykanizsán, az Erdész utcában. Mire a város hivatásos tűzoltói kiérkeztek, lánggal égés már nem volt, viszont a lakásba füst szivárgott. Az egységek kiszellőztették az épületet, majd hőkamerával átvizsgálták, de további izzásra, égésre utaló nyomot nem találtak. 


További beavatkozásaink: 2023.12.30. | 2024.01.01.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap