Tűzoltói beavatkozások – 2022.12.18. (vasárnap)

2022. december 18. 21:08

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

12:37 | Csesztreg: Nem tudta elzárni a gáztűzhelyre csatlakoztatott propánbutángáz-palackot egy Petőfi Sándor utcai családi ház tulajdonosa Csesztregen. A riasztott lenti hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal elzárták a palackot, majd leválasztották a gáztűzhelyről, és kicserélték egy másikra. 

12:41 | Nemesbük: Fának hajtott egy személyautó a Nemesbük és Hévíz közötti földúton. A riasztott keszthelyi hivatásos és alsópáhoki önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépjárművet. 

12:47 | Zalaegerszeg: Összehordott vágástéri hulladékot és kis mennyiségű műanyagot égettek Zalaegerszegen, egy Pózvai utcai családi háznál. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral rövid idő alatt eloltották a lángokat. A raj felhívta a tulajdonos figyelmét az égetési szabályok betartására. 

18:24 | Kálócfa: Otthonában lett rosszul egy ember, a segítségére sietőknek pedig nem tudott ajtót nyitni Kálócfán, a Kossuth Lajos utcában. A riasztott lenti hivatásos tűzoltók technikai segítségével a mentők bejutottak az ingatlanba, ahol megkezdték a bajbajutott ellátását. 


További beavatkozásaink: 2022.12.17. | 2022.12.19. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap