Tűzoltói beavatkozások – 2022.12.17. (szombat)

2022. december 17. 21:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:29 | Balatonberény: Felborult egy személyautó a 76-os főúton, Balatonberény térségében. A riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet, amiben csak a sofőr utazott. 

11:58 | Zalaegerszeg: Karambolozott két személyautó Zalaegerszegen, a Ságodi és a Gébárti út találkozásánál. A baleset következtében az egyik jármű az oldalára borult. A város hivatásos tűzoltói az oldalára borult járművet kerekeire állították és áramtalanították, majd megtisztították az úttestet a törmelékektől. Az autókban összesen négyen utaztak. A műszaki mentés idején a forgalom a jelzett szakaszon egy sávon haladt.

17:56 | Miháld: Izzott a lerakódott kátrány és korom egy családi ház kéményében Miháldon, a Dózsa utcában. Mire a zalakarosi hivatásos tűzoltók kiérkeztek, a helyi önkéntes tűzoltók az égésterméket eltávolították a kéményre kötött kályhából. Az egységek tisztítókefével kipucolták az égéstermék-elvezetőt, melynek használatát a kéményseprővel történő felülvizsgáltatásig megtiltották a tulajdonosnak. 


További beavatkozásaink: 2022.12.16. | 2022.12.18. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap