Tűzoltói beavatkozások – 2022.12.13. (kedd)

2022. december 13. 21:26

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

15:43 | Nagykanizsa: Otthonában szenvedett balesetet, a segítségére sietőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Nagykanizsán, a Kishegyi úton. A város hivatásos tűzoltóinak technikai segítségével a mentők bejutottak az ingatlanba, ahol megkezdték a bajbajutott ellátását. 

20:04 | Egervár: Két személyautó és egy mezőgazdasági vontató karambolozott a 74-es főút 62-es kilométerénél, Egervár térségében. A balesethez riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat áramtalanították a járműveket, amikben csak a sofőrök utaztak. A műszaki mentés idejére a jelzett szakaszon a forgalom szünetelt.

20:19 | Zalaegerszeg: Két személyautó karambolozott Zalaegerszegen, a Wlassics Gyula és a Kinizsi Pál utca kereszteződésében. A baleset következtében az egyik gépkocsi egy kerítésnek csapódott és kigyulladt. A tüzet még a város hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók porral oltóval rövid idő alatt megfékezték. Az egység ebből a járműből két embert kiemelt, majd átadta őket a mentőknek. A raj áramtalanította az autókat. A műszaki mentés ideje alatt a jelzett szakaszon teljes útzár volt érvényben.


További beavatkozásaink: 2022.12.12. | 2022.12.14. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap