Tűzoltói beavatkozások – 2022.11.23. (szerda)

2022. november 23.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:36 | Pacsa: Tizenöt méter magas fa dőlt a 75-ös főútra Pacsa közelében. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt, az úttestet pedig megtisztították.    

16:11 | Nagykanizsa: Összekoccant két autó Nagykanizsán, az Ady Endre és a Kisfaludy utca kereszteződésében. A riasztott városi hivatásos tűzoltók a társszerv kiérkezéséig a helyszínt biztosították, és segítettek a forgalom irányításában. A járművek áramtalanítására nem volt szükség. 

21:14 | Zalakomár: Szén-monoxid miatt lett rosszul otthona fürdőszobájában egy ember Zalakomárban, egy Hunyadi János utcai családi házban. A riasztott zalakarosi hivatásos tűzoltók az ingatlanban méréseket hajtottak végre, és nyitott nyílászárók mellett is magas értékben mutatták ki a mérgező gáz jelenlétét. A raj kiszellőztette az épületet. A helyszínre a gázszolgáltató szakembere is kiérkezett. 


További beavatkozásaink: 2022.11.21. | 2022.11.24.