Tűzoltói beavatkozások – 2022.11.24. (csütörtök)

2022. november 24. 08:11

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:05 | Becsehely: Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a Becsehelyt és Tótszentmártont összekötő úton. A baleset következtében a gépkocsi vezetője beszorult. Őt a letenyei hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki az autóból, majd átadták a mentőknek. A raj áramtalanította a járműveket, amikben csak a sofőrök utaztak.

10:52 | Keszthely: Betegmozgatásban segítették a mentők munkáját a város hivatásos tűzoltói Keszthelyen, a Kossuth Lajos utcában. A raj a beteget otthonából kihozta és mentőautóba segítette.

17:20 | Zalaegerszeg: Egy zalaegerszegi élelmiszer áruház raktárépületben, présgép olajtartályában lévő olaj melegedett túl, csomagolóanyag préselése közben. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a gépet áramtalanították, így a füstölés megszűnt. A prést és annak környezetét a tűzoltók hőkamerával átvizsgálták és a gép visszahűlését felügyelték.

20:10 | Nagykapornak: Túl sok fabrikettet rakott a kazánba egy nagykapornaki családi ház lakója és az égési levegőt is hamar elzárta, így a kazánhelyiséget rövid idő alatt jelentős mennyiségű füst árasztotta el. A helyszínre a zalaegerszegi tűzoltók érkeztek ki, akik az izzó fűtőanyagot eltávolították a kazánból és átszellőztették az épületet. 


További beavatkozásaink: 2022.11.23. | 2022.11.25. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap