Tűzoltói beavatkozások – 2022.11.21. (hétfő)

2022. november 21. 09:32

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:46 | Nagykanizsa: Meglazult a vakolat egy épület homlokzatán Nagykanizsán, az Erzsébet téren. A gyalogos közlekedést veszélyeztető darabokat a város hivatásos tűzoltói magasból mentő alkalmazásával, kéziszerszámok segítségével eltávolították.  

08:12 | Söjtör: Tizenöt méter magas fa dőlt a 7536-os útra Söjtör közelében. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal szüntették meg a forgalmi akadályt. A beavatkozás ideje alatt a jelzett szakaszon teljes útzár volt érvényben.  

10:09 | Sármellék: Gáz szivárgott egy melléképülethez telepített tartályból Sármelléken, egy Dózsa György utcai telken. A riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók elzárták a tároló egyik nyitva felejtett csapját, megszüntetve ezzel a szivárgást. Az egység kiszellőztette az ingatlant, melyben a tulajdonos állatokat tartott. A jószágoknak nem esett bajuk.  

10:42 | Kispáli: Fürdőkádban lett rosszul egy idős ember Kispáliban, a Kossuth Lajos utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók az ingatlanba történő bejutás után megtalálták a bajbajutottat, akit a mentők kiérkezéséig betakartak. Az egység a társszervvel közösen kiemelte a beteget a fürdőkádból, majd mentőautóba segítette. 


További beavatkozásaink: 2022.11.20. | 2022.11.23. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap