Tűzoltói beavatkozások – 2022.07.06. (szerda)

2022. július 06. 12:23

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:29 | Alsópáhok: Csőtörés miatt vízzel telítődött egy csatorna, a kiömlő víz pedig a forgalmat és a közeli lakóházakat veszélyeztette Alsópáhokon, a Fő utcán. A keszthelyi hivatásos tűzoltók szivattyúval eltávolították a csatornából a vizet, a helyszínt pedig átadták a vízszolgáltató szakembereinek. 

12:29 | Gyenesdiás: Villanyoszlopnak hajtott és kidöntötte azt egy személygépkocsi Gyenesdiáson, a Kossuth Lajos utcában. Az ütközés következtében a sérült oszlop magával rántott egy másik villanyoszlopot is, ami szintén kidőlt. A riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, melyben csak a sofőr utazott. A helyszínre az áramszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. A műszaki mentés ideje alatt a jelzett szakaszon teljes útzár volt érvényben. 

15:08 | Zalaszentjakab: Kombájn és személyautó ütközött Zalaszentjakabon, a Petőfi Sándor utcában. A zalakarosi hivatásos és a miháldi önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. 


További beavatkozásaink: 2022.07.05. | 2022.07.07. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap