Tűzoltói beavatkozások – 2022.07.05. (kedd)

2022. július 05. 14:26

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

05:36 | Lenti: Nem adott magáról életjelet egy idős ember Lentiben, a Mihályfai úton. A város hivatásos tűzoltói az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, ahol egy magatehetetlen személyt találtak, akit átadtak a mentősöknek. 

12:04 | Alsónemesapáti: Lehajtott az úttestről és a tetejére borult egy személyautó a 76-os főúton, Alsónemesapáti térségében. Műszaki mentés céljából a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. Az autóban egy ember utazott, aki ki tudott szállni a járműből. Az egység kiemelte a járművet az árokból, majd áramtalanította.

15:35 | Nagykapornak: Megcsúszott, majd a tetejére borult egy személyautó a 76-os főúton, Nagykapornak közelében. A riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kerekeire állították a járművet, a forgalmi akadályt pedig megszüntették. A kocsiban csak a sofőr utazott. 

16:42 | Zalaszentbalázs: Összekoccant egy kamion és egy személyautó Zalaszentbalázson, a Kossuth utcában. A járművekben csak a sofőrök utaztak. A gelsei önkéntes tűzoltók a rendőrség kiérkezéséig a forgalmat irányították. Áramtalanításra nem volt szükség, a nyerges vonatató és a gépkocsi később folytatni tudta útját.


További beavatkozásaink: 2022.07.04. | 2022.07.06. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap