Tűzoltói beavatkozások – 2022.05.04. (szerda)

2022. május 04. 06:04

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

01:10 | Letenye: Egy személygépkocsinak, majd épületnek ütközött egy kisteherautó a letenyei határátkelőnél, az M7-es autópálya Magyarországról kivezető oldalán. A balesethez a letenyei hivatásos és önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket, a helyszínt pedig átadták a rendőrségnek. 

18:04 | Kemendollár: Szénabála kapott lángra Kemendollár külterületén. Az esethez a zalaegerszegi hivatásos, valamint a pókaszepetki és a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották. A tüzet a pókaszepetki önkéntes tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el. 

18:10 | Keszthely: Véletlenül autójába zárta kisgyermekét, önerejéből pedig nem tudta kinyitni az ajtókat egy szülő Keszthelyen, a Vásár téren. A város hivatásos tűzoltói siettek a segítségére, akik rövid idő alatt kiszabadították a bajba jutott gyermeket. 

20:21 | Nagykanizsa: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Nagykanizsán, egy Postakert utcai társasház egyik lakásában. A készülék az ingatlan fürdőszobájában hívta fel a figyelmet a bajra. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek, és mindegyik esetben igazolták a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakembere is kiérkezett.


További beavatkozásaink: 2022.05.03. | 2022.05.05. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap