Tűzoltói beavatkozások - 2022.01.22. (szombat)

2022. január 22. 12:39

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:40 | Pókaszepetk: Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Pókaszepetken, a Petőfi Sándor utcában. Az autóban csak a sofőr utazott, aki önerejéből kiszállt. A helyi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították. A balesethez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek, akik a helyszínt átadták a rendőrségnek. 

08:58 | Bajánsenye: Lecsúszott az úttestről, majd egy telefonoszlopnak csapódott egy személyautó Bajánsenyén, a Kossuth utcában. A járműben csak a sofőr utazott. A lenti hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, a helyszínt pedig átadták a rendőrségnek. 

10:31 | Nagykanizsa: Két személygépkocsi karambolozott Nagykanizsán, a Babóchay utcában. Az egyik járműben ketten, a másikban hárman utaztak. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a balesetet szenvedett autókat, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. A műszaki mentés ideje alatt a jelzett szakaszon a forgalom szünetelt. 

17:09 | Csapi: Napok óta nem adott magáról életjelet egy idős ember Csapiban, egy Arany János úti családi házban. A zalakarosi hivatásos tűzoltók az ingatlanba történő bejutás után egy magatehetetlen embert találtak, akik átadtak a mentősöknek. 


További beavatkozásaink: 2022.01.21. | 2022.01.23. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap