Tűzoltói beavatkozások - 2022.01.03. (hétfő)

2022. január 03. 13:32

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

01:32 | Nagykanizsa: Elütött egy vadat, majd szalagkorlátnak ütközött egy akkumulátorokat szállító kamion az M7-es autópálya 211-es kilométerénél, Nagykanizsa közelében. A város hivatásos tűzoltói a kamionból kifolyt hűtővizet felitatták, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. 

09:12 | Keszthely: Összehordott vágástéri hulladék égett néhány négyzetméteren Keszthelyen, a Georgikon utcában. A város hivatásos tűzoltói puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal rövid idő alatt eloltották a tüzet. 

10:24 | Zalaegerszeg: Napok óta nem adott magáról életjelet egy ember Zalaegerszegen, egy Cinke utcai társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltói az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, ahol egy magatehetetlen embert találtak, akit átadtak a mentősöknek.  

11:17 | Keszthely: Nem adott magáról életjelet egy idős ember Keszthelyen, egy Vaszary Kolos utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltói a rendőrség kérésére hidraulikus ajtónyitó és kéziszerszámok segítségével bejutottak az ingatlanba, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. 

14:41 | Zalaszentgrót: Kimarta a tárolására szánt flakont, majd különböző háztartási vegyszerekkel keveredett össze egy erős klórtartalmú tisztítószer egy családi ház fürdőszobájában Zalaszentgróton, a Mitterdomb utcában. Mire a helyi önkormányzati tűzoltók a helyszínre értek, a tulajdonos kiszellőztetett és elhagyta az épületet. A tűzoltók légzésvédelem mellett behatoltak az ingatlanba, ahonnan eltávolították a vegyszereket, majd átmosták és kiszellőztették a fürdőszobát.

14:44 | Zalaegerszeg: Árokba hajtott egy személygépkocsi a 76-os főút 61-es kilométerénél, Zalaegerszeg közelében. A kocsiban csak a sofőr utazott. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. A beavatkozás ideje alatt a forgalom a jelzett szakaszon egy sávra korlátozódott. 


További beavatkozásaink: 2022.01.01. | 2022.01.04. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap