Tűzoltói beavatkozások - 2021.07.12. (hétfő)

2021. július 12. 09:43

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

01:48 | Tilaj: Tíz méter magas fa dőlt az úttestre a 76-os főúton, Tilaj közelében. A keszthelyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel megszüntették a forgalmi akadályt, az úttestet pedig letisztították. 

08:16 | Zalaegerszeg: Otthonában rosszul lett, ezért nem tudott ajtót nyitni egy ember Zalaegerszegen, egy Göcseji úti társasházban. A város hivatásos tűzoltóinak technikai segítségével a mentősök bejutottak az ingatlanba, ahol megkezdték a bajbajutott ellátását. A tűzoltóraj a betegmozgatásban is segítette a társszerv munkáját. 

12:01 | Hévíz: Letört, és 12 méteres magasságban elakadt egy faág Hévízen, a Római utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók a létraszer megtelepítése után láncfűrésszel eltávolították a gyalogos közlekedést veszélyeztető darabot. A tűzoltóraj az úttestet is megtisztította a lehulló kisebb ágaktól. A beavatkozás ideje alatt a jelzett utcán a forgalom szünetelt. 

14:01 | Nagykanizsa: Betegmozgatáshoz kérték a város hivatásos tűzoltóinak műszaki segítségét a mentősök Nagykanizsán, egy Attila utcai társasháznál. A tűzoltóraj a beteget a társszervvel közösen a mentőautóba segítette.  

16:17 | Nagyrada: Kisteherautó és teherautó ütközött Nagyradán, a Kossuth Lajos utcában. A baleset következtében az egyik jármű egy villanyoszlopot is megrongált. A riasztott zalakarosi hivatásos tűzoltók a teherautókat áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek és az áramszolgáltató szakembereinek.  


További beavatkozásaink: 2021.07.11. | 2021.07.13. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap