Tűzoltói beavatkozások – 2021.05.18. (kedd)

2021. május 18. 12:46

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:43 | Nagykanizsa: Víztároló medencébe esett, onnan pedig önerejéből nem tudott kijönni egy csikó Nagykanizsán, a Keresztfai úton. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a medence partját kiásták, majd a bajba jutott állatot kötél segítségével kimentették alkalmi fogságából. 

13:14 | Mihályfa: Kettényílt egy 40 négyzetméteres, használaton kívüli családi ház kéménye Mihályfán, a Kossuth utcában. A helyszínre a sümegi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik az omladozó épületben található vegyes tüzelésű berendezésből az égésterméket eltávolították, majd az omlásveszély miatt a telek bejáratát kordonszalaggal lezárták.

16:43 | Zalaegerszeg: Ráfutásos balesetet szenvedett három személygépkocsi Zalaegerszegen, a Balatoni úton. A város hivatásos tűzoltói az egyik érintett járművet áramtalanították. A beavatkozás ideje alatt a forgalom a jelzett útszakaszon egy sávra korlátozódott. 

23:40 | Zalaegerszeg: Műanyag hulladéktároló és szemét égett néhány négyzetméteren egy telephely udvarán Zalaegerszegen, a Gazdaság útján. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vízsugárral rövid idő alatt elfojtották a lángokat.


További beavatkozásaink: 2021.05.17. | 2021.05.19.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap