Tűzoltói beavatkozások – 2021.03.29. (hétfő)

2021. március 29. 15:27

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

14:14 | Letenye: Fahulladék tárolására használt, harminc négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében Letenyén, a Platánfa utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral rövid idő alatt megfékezték a lángokat. 

14:18 | Pakod: Teljes terjedelmében égett egy műhelyként használt, száz négyzetméteres melléképület Pakodon, az Ady Endre utcában. A tűzoltók kiérkezéséig a lángok a közeli aljnövényzetre is átterjedtek. A zalaegerszegi hivatásos, valamint a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók az áramtalanítás után négy vízsugárral megfékezték a lángokat. A tűz egy másik, kisebb melléképületet is érintett, melynek tetőszerkezetét a rajok megbontották, majd a gerendáknál és tetőléceknél tapasztalt izzást vízsugárral megszüntették.  

19:38 | Alsónemesapáti: Égő szemétkupacról terjedt át a tűz a közeli aljnövényzetre hétfőn este Alsónemesapáti külterületén. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a lángokat kéziszerszámokkal elfojtották. 


További beavatkozásaink: 2021.03.28. | 2021.03.30. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap