Tűzoltói beavatkozások – 2021.03.26. (péntek)

2021. március 26. 14:48

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

11:54 | Zalaszentgrót: Kigyulladt a nádas a Zalaszentgróthoz tartozó Zalakoppányban, a Bezerédi utcánál. A lángok a közeli lakóházakat is veszélyeztették. A helyszínre a keszthelyi és zalaegerszegi hivatásos, valamint a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett vízsugarakkal, puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámokkal megfékezték a lángokat. 

13:30 | Szepetnek: Összehordott hulladék égett egy szepetneki, József Attila utcai családi ház udvarán. A riasztott nagykanizsai hivatásos tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a lángokat. 

14:09 | Nagykanizsa: Személyautóval ütközött egy motoros péntek délután a 7-es főút nagykanizsai szakaszán, a Gábor Áron utcában. A város hivatásos tűzoltói a balesetben érintett járműveket áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. A beavatkozás ideje alatt a jelzett szakaszon a forgalom szünetelt. 

18:59 | Újudvar: Aljnövényzet és bozótos égett mintegy 500 négyzetméteren Újudvaron, az Öreghegyi úton. A riasztott gelsei önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal rövid idő alatt megfékezték a lángokat. 

19:15 | Nagykanizsa: Összehordott gallyak égtek néhány négyzetméteren Nagykanizsán, az Őrház utcában. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral eloltották a tüzet.


További beavatkozásaink: 2021.03.25. | 2021.03.27.

Fotó: Nagykanizsa HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap