Tűzoltói beavatkozások – 2021.02.12. (péntek)

2021. február 12. 09:09

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

7:26 | Keszthely: Kisteherautó és személygépkocsi ütközött pénteken reggel Keszthelyen, a 71-es főút elkerülő szakaszán. A város hivatásos tűzoltói a balesetben érintett autókat áramtalanították, és segítették a forgalom irányítását. A helyszínt átadták a rendőrségnek.  

11:39 | Várvölgy: Lerakódott korom izzott egy családi ház kéményében Várvölgyön, a Kisfaludy Sándor utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók az izzó részeket eltávolították, a füsttel telítődött helyiséget átszellőztették. A raj felhívta a tulajdonos figyelmét, hogy az égéstermék-elvezetőt csak szakemberrel történő átvizsgáltatás után használja ismét. 

14:06 | Nagykanizsa: Oszlopnak ütközött, majd egy autónak is nekicsapódott egy személygépkocsi Nagykanizsán, a Csengery úton. A város hivatásos tűzoltói az egyik autót áramtalanították, majd a forgalom irányításában segédkeztek. A helyszínt a rendőrség kiérkezéséig biztosították. 

15:28 | Kissziget: Egy magatehetetlen személy otthonába történő bejutáshoz nyújtottak műszaki segítséget a lenti hivatásos tűzoltók Kisszigeten, egy Fő utcai családi háznál. A magatehetetlen embert a bejutás után átadták a mentősöknek. 

19:41 | Zalaegerszeg: Meghibásodott kandalló miatt füsttel telítődött egy családi ház Zalaegerszegen, a Hegyi úton. A város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkezést követően légzésvédelem mellett behatoltak az épületbe, ahol a sűrű füst mellett kisebb izzó részt is észleltek a kandalló helyiségének padlózatán. A tüzet eloltották, az épületet pedig átszellőztettek. A tulajdonos figyelmét felhívták arra, hogy a berendezést a szakemberrel történő átvizsgáltatásig ne használja. 


További beavatkozásaink: 2021.02.11. | 2021.02.13.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap