Tűzoltói beavatkozások – 2021.02.11. (csütörtök)

2021. február 11. 07:34

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

0:32 | Pacsa: Nyolc méter magas akácfa dőlt az úttestre a 75-ös főúton, Pacsa közelében. A forgalmi akadályt a város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével megszüntették. 

6:39 | Letenye: Telefonvezetékre dőlt egy fa a kora reggeli órákban Letenyén, az Ady Endre utcában. A forgalmat is veszélyeztető fát a városi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították, az utat pedig kéziszerszámokkal megtisztították. 

9:19 | Alsópáhok: Összeütközött három gépkocsi Alsópáhokon, a Dózsa György utcában. Műszaki mentésükhöz a keszthelyi hivatásos, valamint az alsópáhoki önkéntes tűzoltó vonultak, akik a helyszínt a rendőrség kiérkezéséig biztosították. A beavatkozás ideje alatt a forgalom a jelzett útszakaszon fél sávra korlátozódott. 

12:50 | Misefa: Fa dőlt az úttestre Misefán, az Ország úton. A pacsai hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt képező darabot motoros láncfűrésszel eltávolították.

13:32 | Kisrécse: Gyökerestül csavart ki a szél egy húsz méter magas fát Kisrécsén, a Petőfi utcában, ami aztán egy villanyvezetékre dőlt. Az áramszolgáltató helyszínre érkező szakemberei az érintett szakaszt áramtalanították, majd a nagykanizsai hivatásos tűzoltók a fát motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal eltávolították. A beavatkozás ideje alatt a településen és a közeli Nagyrécsén ideiglenes áramszünet volt.   


További beavatkozásaink: 2021.02.10. | 2021.02.12. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap