Tűzoltói beavatkozások – 2021.02.10. (szerda)

2021. február 10. 09:30

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

8:51 | Zalaegerszeg: Kisebb riadalmat okozott, hogy egy tűzhelyen felejtett étel miatt füst keletkezett egy Egry József utcai társasházban Zalaegerszegen. A város hivatásos tűzoltói az érintett földszinti lakást átszellőztették, majd felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy berendezését csak szakemberrel történő átvizsgálás után használja újra. 

11:48 | Zalavár: Teljes terjedelmében égett egy gazdasági épület húsz négyzetméteres, garázsként funkcionáló része Zalaváron, a Dózsa György utcában. A helyszínre a zalakarosi, keszthelyi és pacsai hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral megfékezték a lángokat. Az épületet átszellőztették, az esetlegesen még izzó részek felkutatása érdekében hőkamerával átvizsgálták, de további tűzre utaló nyomokat nem találtak. A rajok gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a gazdasági épület más részeire, illetve a közelében lévő lakóházra nem terjedtek át. A beavatkozás ideje alatt a jelzett útszakaszon a forgalom szünetelt.  


További beavatkozásaink: 2021.02.09. | 2021.02.11. 

Fotó: Keszthelyi Televízió

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap