Tűzoltói beavatkozások – 2021.02.09. (kedd)

2021. február 09. 09:46

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

8:30 | Csonkahegyhát: Telefonvezetékre dőlt két akácfa Csonkahegyhát külterületén kedden délelőtt. A riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a fákat motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével eltávolították. 

8:58 | Oltárc: Mezőgazdasági építmények füstöltek Oltárc külterületén, a Gurgó-hegyen. A kiérkező letenyei hivatásos tűzoltók a már korábban leégett építményekben található izzó, füstölgő részeket vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. 

13:21 | Szécsisziget: Lerakódott korom izzott egy családi ház kéményében Szécsiszigeten, a Deák Ferenc utcában. A lenti hivatásos tűzoltók a kéményt kéziszerszámokkal kitisztították. Az időközben a helyszínre érkező kéményseprő az égéstermék-elvezető további használatát megtiltotta. 

15:56 | Zalaegerszeg: Lerakódott korom izzott egy zalaegerszegi, Aranyeső utcai családi ház kéményében. A város hivatásos tűzoltói a kéményt kitisztították, majd felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy az égéstermék-elvezetőt a kéményseprővel történő átvizsgáltatásig ne használja. 


További beavatkozásaink: 2021.02.08. | 2021.02.10. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap