Tűzoltói beavatkozások – 2024.08.21. (szerda)

2024. augusztus 21. 07:33

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

00:24 | Keszthely: Lesodródott az úttestről, majd fának ütközött egy személyautó a 71-es főúton, Keszthely térségében. Az egyedül utazó sofőr ugyan nem szorult be, de önerejéből nem tudta elhagyni a gépkocsit. Őt a város hivatásos tűzoltói a mentőkkel közösen kiemelték és mentőautóba helyezték. 

01:39 | Keszthely: Letört egy diófa ága, ami a közlekedést veszélyeztette Keszthelyen, a Szent Miklós utcában. A város hivatásos tűzoltói magasból mentő és motoros láncfűrész segítségével eltávolították az ágat. 

07:36 | Zalaegerszeg: Otthonában elesett, a segítségére érkezőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős beteg Zalaegerszegen, egy Landorhegyi úti társasházban. A város hivatásos tűzoltóinak technikai segítségével a mentők bejutottak a lakásba, majd megkezdték a bajbajutott ellátását. 

15:00 | Kerkáskápolna: Kidőlt fa akadályozta a közlekedést Kerkáskápolnán, a Fő úton. A bajánsenyei önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal szüntették meg a forgalmi akadályt. 

20:17 | Zalaegerszeg: Száraz aljnövényzet és kidőlt fák égtek közel egy hektáron Zalaegerszegen, a Csácsi városrészben. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet. 


További beavatkozásaink: 2024.08.20. | 2024.08.22. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap