Újoncokat köszöntöttek az igazgatóságon

2024. július 12. 10:04

Három beosztott tűzoltóval bővült a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állománya. Az újonnan csatlakozókat pénteken délelőtt az igazgatóság zalaegerszegi székhelyén köszöntötték.

A zalai újoncok – 106 társukkal egyetemben – július 11-én Budapesten, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon a szervezet vezetői, valamint a társ- és rendvédelmi szervek képviselői előtt tettek fogadalmat.

A frissen belépő tűzoltókat a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nevében Szabó István tűzoltó alezredes köszöntötte pénteken. Az igazgatóhelyettes megköszönte a frissen belépőknek, hogy eredményesen zárták képzésüket, és arra kérte őket, hogy esküjükhöz híven szolgálják Zala tűzvédelmét, valamint az itt élők biztonságát. Ehhez Szabó István tűzoltó alezredes kitartást és jó egészséget kívánt. 

A három új tűzoltó, Kiss Benedek Tamás, Füle Tamás és Mátyás Norbert tűzoltó őrmesterek Keszthelyen kezdik meg szolgálatukat. 

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nevében köszöntjük az állomány új tagjait, munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Fotó: Kósi Zsolt tűzoltó hadnagy - Zala VMKI


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap