Tűzoltói beavatkozások – 2024.05.27. (hétfő)

2024. május 27. 09:45

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:27 | Zalaszentgyörgy: Az esőzések miatt hatvan centiméter magasan állt a víz egy családi ház pincéjében Zalaszentgyörgyön, a Kossuth úton. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók az épület áramtalanítását követően szivattyúval távolították el a felgyülemlett vizet. 

15:01 | Nemessándorháza: Szemét égetéséből terjedt át a tűz a száraz aljnövényzetre Nemessándorházán, a Béke utca közelében. A mintegy háromszáz négyzetméternyi területet érintő tüzet a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották. 

16:47 | Zalaegerszeg: Kigyulladt egy elektromos tűzhely Zalaegerszegen, egy Ölyvesfalvi utcai társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral eloltották a tüzet, majd visszahűtötték a konyhabútor még izzó részeit. Az egység a berendezést, valamint az égett bútorokat eltávolította a lakásból, amit hőkamerával átvizsgáltak, de további tűzre, izzásra utaló jelet nem találtak. Az eset során senki sem sérült meg. 

23:07 | Letenye: Összerakott növényi hulladékkupac izzott és füstölt Letenyén, a Józsefhegyi utcában. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral rövid idő alatt eloltották a tüzet.  


További beavatkozásaink: 2024.05.26. | 2024.05.28. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap