Tűzoltói beavatkozások – 2024.03.29. (péntek)

2024. március 29. 11:43

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:21 | Lenti: Lesodródott a 7416-os útról és a szántóföldre csapódott egy autó Lentikápolna közelében. A hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a jármű valamennyi utasa elhagyta az autót. A tűzoltók a járművet áramtalanították. A műszaki mentés időtartama alatt az érintett útszakaszon szünetelt a forgalom.

09:34 | Petrikeresztúr: Megrongálta a templomot egy fa letört ága Petrikeresztúron, a Kossuth utcában. A rossz állapotban lévő korhadt fa, amelyről az ág letört, egy lakóházat is veszélyeztetett. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók körbeszalagozták a veszélyessé vált területet. 

15:31 | Pogányszentpéter: Belehajtott egy parkoló autóba egy másik gépkocsi Pogányszentpéteren, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A balesetező autók egy beton villanyoszlopot is megrongáltak. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek és az áramszolgáltató szakembereinek. 

16:13 | Zalaegerszeg: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő jelzése Zalaegerszegen, egy Holub József utcai lakásban. A város hivatásos tűzoltói vonultak ki a helyszínre, akik méréseikkel kimutatták a mérgező gázt az ingatlan levegőjében. A helyszínre a gázszolgáltató munkatársai is kiérkeztek.


További beavatkozásaink: 2024.03.28. | 2024.03.30.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap