Tűzoltói beavatkozások – 2023.12.11. (hétfő)

2023. december 11. 14:55

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

13:32 | Zalaegerszeg: Összeütközött egy személygépkocsi és egy motoros Zalaegerszegnél, a Gálafeji elágazó közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az egység a motorost mentőautóba segítette. A műszaki mentés ideje alatt a jelzett helyen a forgalom szünetelt.  

15:42 | Letenye: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Letenyén, egy Bajcsy-Zsilinszky utcai családi házban. A város hivatásos tűzoltói kiszellőztették az épületet, majd helyreállították az eredeti állapotokat, méréseket végeztek, amik kis mennyiségben ugyan, de kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. Az ingatlanban két konvektor működött. A helyszínre a gázszolgáltató szakembere is kiérkezett. 

15:53 | Nagykanizsa: Sütőben felejtett étel füstölt Nagykanizsán, egy Bartók Béla utcai társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltói kiszellőztették az ingatlant, majd eltávolították az elszenesedett ételmaradékot a sütőből. A beavatkozás idejére tíz ember hagyta el a társasházat, akik később visszatérhettek otthonaikba. 


További beavatkozásaink: 2023.12.10. | 2023.12.12. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap