Tűzoltói beavatkozások – 2023.12.04. (hétfő)

2023. december 04. 15:18

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:19 | Zalaegerszeg: Összeütközött két személyautó Zalaegerszegen, a Dózsa György utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. 

12:31 | Zalaegerszeg: Elakadt a szűk úton, majd tolatás közben kerítésnek ütközött egy nyerges vontató Zalaegerszegen, a Szőlőskert utcában. A város hivatásos tűzoltói kézi csörlő segítségével visszahúzták a kamiont az úttestre, majd biztonságos útszakaszra navigálták, így az folytatni tudta útját. 

16:23 | Gellénháza: Lerakódott korom és kátrány égett egy családi ház kéményében Gellénházán, a Kossuth utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók az éghető anyagot eltávolították a kéményre kötött kályhából, majd kitisztították a füstelvezetőt. Az egység hőkamerával átvizsgálta a tetőszerkezetet, de tűzre, izzásra utaló nyomot nem talált.  

17:56 | Zalaegerszeg: Otthonában lett rosszul egy idős ember Zalaegerszegen, egy Budai völgyi családi házban. A város hivatásos tűzoltói bejutottak az ingatlanba, majd a bajbajutottat átadták a mentőknek. 

23:19 | Iharos: Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Iharosban, a Rákóczi utcában. Az esethez riasztott nagykanizsai hivatásos és csurgói önkormányzati tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a lángokat. 


További beavatkozásaink: 2023.12.03. | 2023.12.06. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap