Tűzoltói beavatkozások – 2023.11.11. (szombat)

2023. november 11. 23:59

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

12:19 | Pogányszentpéter: Árokba csapódott egy személygépkocsi a 61-es főúton, Pogányszentpéter külterületén. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók kivontatták az árokból, majd biztonságos helyre helyezték. A járműben utazó sofőr nem sérült. 

12:55 | Becsehely: Vödörben tárolt parázs gyújtott meg egy, a közelében lévő, éghető folyadékot tartalmazó műanyag üveget, a lángok pedig a közeli farakásra is átterjedtek egy családi ház teraszán Becsehelyen, a Táncsics Mihály utcában. A tűz az épület bejárati ajtajára, néhány bútorra, valamint az elektromos hálózatra is átterjedt. Az esethez riasztott letenyei tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd a visszahűtötték az ingatlan megégett részeit. Az egység a terasz tűzzel érintett részeit, valamint a megégett bútorokat eltávolította. A lakást az ott élő két ember a szomszédok segítségével időben elhagyta, így személyi sérülés nem történt.  

18:41 | Nagykanizsa: Betegmozgatásban segítették a mentők munkáját a város hivatásos tűzoltói Nagykanizsán, egy Kaán Károly utcai társasházban. Az egység a beteget otthonából lehozta, majd mentőautóba segítette. 


További beavatkozásaink: 2023.11.10. | 2023.11.12.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap