Tűzoltói beavatkozások – 2023.11.10. (péntek)

2023. november 10. 12:17

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:39 | Nagylengyel: Beizzott a fűrészpor egy faipari üzem használaton kívül porkamrájának padlásán Nagylengyelben, a Tátika utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a tetőcserepek megbontását követően vízsugárral oltották el az izzó port. Az egységek hőkamerával átvizsgálták a tetőteret, de további izzásra, tűzre utaló nyomot nem találtak. 

11:43 | Kisgörbő: Összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó a Kisgörbő és Vindornyaszőlős közötti útszakaszon. A baleset következtében a személyautó felborult. A keszthelyi hivatásos tűzoltók előbb áramtalanították a kisteherautót, majd a kerekeire állítást követően a gépkocsit is. 

14:31 | Zalaegerszeg: Összeütközött két személygépkocsi Zalaegerszegen, a Hock János utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a sofőrök utaztak. 

15:44 | Alibánfa: Két személygépkocsi ütközött össze Zalaszentiván és Alibánfa között. Az egyik autó a közeli kukoricásba csapódott, a másik az úttesten maradt. Mire a zalaegerszegi hivatásos, illetve a zalaszentiváni önkéntes tűzoltók a helyszínre értek, egy ott tartózkodó polgárőr áramtalanította a kocsikat, amelyekben összesen hárman utaztak. Az egységek kivontatták a kukoricásból az egyik érintett járművet, majd az úttest letakarításában segítettek. A műszaki mentés idejére a jelzett helyen a forgalom szünetelt.   


További beavatkozásaink: 2023.11.09. | 2023.11.11. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap