Tűzoltói beavatkozások – 2023.07.31. (hétfő)

2023. július 31. 09:46

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:20 | Zalaszentiván: Személyautóra dőlt egy hársfa egy családi ház udvarán Zalaszentivánon, a Zala utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fát a járműről, amiben senki sem tartózkodott. 

09:09 | Csesztreg: Szivárgott az üzemanyag egy kamion tartályából Csesztregen, az Ady Endre utcában. A lenti hivatásos tűzoltók speciális tapasz segítségével megszüntették a szivárgást, majd a kifolyt üzemanyagot felitatták.

11:47 | Zalaegerszeg: Megsérült egy gázvezeték Zalaegerszegen, a Berzsenyi Dániel utcában. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek az utcában, majd riasztották a gázszolgáltatót és a csatornázási műveket, illetve biztosítják a helyszínt, ahova időközben megérkeztek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor munkatársai is. Az érintett mellékútszakaszról elterelték a forgalmat, és a vezeték kijavításának idejére mintegy ezer fogyasztónál szünetel majd a gázszolgáltatás a Berzsenyi utcától kifelé, a csácsbozsoki városrész irányába. 


További beavatkozásaink: 2023.07.30. | 2023.08.01. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap