Tűzoltói beavatkozások – 2023.07.11. (kedd)

2023. július 11. 15:22

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:23 | Zalaszentiván: Két közlekedési táblát is kidöntött, majd árokba csapódott egy személyautó Zalaszentivánon, a Hunyadi utcában. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik áramtalanították a sérült járművet.

13:20 | Nagykanizsa: Életet mentett a CO érzékelő Nagykanizsán, egy Múzeum téri társasházban. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók kézi műszereikkel több ponton is méréseket végeztek és megállapították, hogy a mérgező a gáz a szellőzőn át érkezett az érzékelővel védett lakásba. Ezt követően azonosították a hibás gázkészüléket, ami egy szomszédos lakásban üzemelt. A tűzoltók a készüléket leállították, a szén-monoxid jelenlétével érintett helyiségeket kiszellőztették, majd értesítették a gázszolgáltatót a további intézkedések megtételéhez.

21:30 | Keszthely: Egy körbála égett Keszthelyen, az Öv utca közelében egy tarlón. A helyi hivatásos tűzoltók a lángokat egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg.


További beavatkozásaink: 2023.07.10. | 2023.07.12. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap