Tűzoltói beavatkozások – 2023.02.10. (péntek)

2023. február 10. 09:33

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

04:57 | Pakod: Szarvassal ütközött egy fagyasztott pékárut szállító kisteherautó a 7328-as úton, Pakod térségében. A riasztott zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amiben csak a sofőr utazott. 

07:16 | Dobronhegy: A gerendák gyulladtak ki, és a tűz a fal egy részében továbbterjedt egy több mint ötven négyzetméteres pincében Dobronhegy külterületén. A lángokat a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók az ingatlan áramtalanítását követően rövid időn belül eloltották. Az egység a tűzzel érintett falrészeket megbontotta, a sérült gerendákat pedig több helyen is kitámasztották. A tűzoltók hőkamerával átvizsgálták az épületet, de további tűzre, izzásra utaló nyomot nem találtak.

13:48 | Nagykanizsa: Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 7-es főúton, Nagykanizsa térségében. A járművekben csak a sofőrök utaztak. A város hivatásos tűzoltói a rendőrség kiérkezéséig a helyszínt biztosították. 

20:33 | Nagykanizsa: Kigyulladt egy negyven négyzetméteres hegyi pince Nagykanizsán, az Akós úton. A riasztott városi hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal és dugólétra alkalmazásával fékezték meg. Az egységek légzésvédelem mellett behatoltak az épületbe, ahol egy embert találtak, akit kimentettek és átadtak a mentőknek.


További beavatkozásaink: 2023.02.09. | 2023.02.11. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap