Tűzoltói beavatkozások – 2023.01.17. (kedd)

2023. január 17. 20:51

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

16:43 | Nagykanizsa: Két gépkocsi ütközött össze a 61-es főút 188-as kilométerszelvényénél, Nagykanizsa térségében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, amikben csak a sofőrök utaztak. Egyikük beszorult, őt az egység kiemelte, majd átadta a mentőknek. A tűzoltók a kialakult forgalmi akadályt megszüntették. A műszaki mentés idejére a közlekedés a jelzett szakaszon szünetelt.

17:15 | Zalaegerszeg: Egy melléképület, a mellé épített fatároló, valamint egy nyitott terasz tetőszerkezete égett teljes terjedelmében Zalaegerszegen, a Jégmadár utcában. A lángok közel hatvan négyzetmétert érintettek. A város hivatásos tűzoltói az épület áramtalanítását követően két vízsugárral megfékezték a tüzet. Az egységek az oltási munkálatok során az épületből négy gázpalackot, valamint egy benzines kannát hoztak ki, melyeket nem ért hőhatás. A tűzoltók a károsodott tetőszerkezet elemeit eltávolították. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz a közeli családi házra nem terjedt át.  

20:01 | Becsehely: Negyven centiméteren állt a víz egy családi ház húsz négyzetméteres pincéjében Becsehelyen, a Kossuth téren. A letenyei hivatásos és önkéntes tűzoltók szivattyú segítségével eltávolították a felgyülemlett mennyiséget. 

22:07 | Zalaegerszeg: Kidőlt fa akadályozta a forgalmat Zalaegerszegen, az Alsóerdei úton. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. 


További beavatkozásaink: 2023.01.16. | 2023.01.18. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap