Tűzoltói beavatkozások – 2022.11.27. (vasárnap)

2022. november 27. 09:32

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

02:55 | Bucsuta: Árokba hajtott és villanyoszlopnak is ütközött egy autó Bucsután, a Kossuth Lajos utcában. Az ütközés miatt a villanyoszlop kettétört és a jármű kigyulladt. A kocsiban ketten utaztak, akik sértetlenül ki is szálltak az ütközést követően. A letenyei hivatásos tűzoltók a lángokat egy vízsugárral fékezték meg.

11:47 | Nagykanizsa: Személygépkocsiban csaptak fel a lángok Nagykanizsán, egy Boszorkány úti áruház parkolójában. A jelenlévők porral oltóval kísérelték meg az oltást, ám az nem vezetett eredményre. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el végül az autót. A tűzeset során senki sem sérült meg.

19:40 | Inke: Lakóház kéményében gyulladt meg a lerakódott korom Inkén, a Rákóczi utcában. A helyszínre a böhönyei önkormányzati és a nagykanizsai hivatásos tűzoltók vonultak, akik eltávolították az éghető és izzó lerakódásokat a kéményből, valamint a tüzelőberendezésből egyaránt. A tűz a lakóépület szerkezeteire nem terjedt át. 


További beavatkozásaink: 2022.11.25. | 2022.11.29.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap