Tűzoltói beavatkozások – 2022.09.08. (csütörtök)

2022. szeptember 08. 11:57

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

11:56 | Zalaegerszeg: Összeütközött egy motoros és egy személygépkocsi Zalaegerszegen, a Wlassics Gyula utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az egység a motort az úttestről eltávolította, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt. 

17:39 | Zalalövő: Teljes terjedelmében égett több melléképület a Zalalövőhöz tartozó Irsapusztán. A lángok egy lakóházat is veszélyeztettek. A riasztott zalaegereszegi, körmendi és a lenti hivatásos, továbbá a zalalövői önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, hét vízsugárral fékezték meg a tüzet. A melléképületek, köztük egy százötven négyzetméteres tároló, teljesen megsemmisültek. A rajok az oltási munkálatok során tizenöt kacsát és két sertés mentettek ki. A tűz egy farakást is érintett, amit egy munkagép segítségével sikerült megbontani, majd eloltani. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a lakóházra a lángok nem terjedtek át.


További beavatkozásaink: 2022.09.07. | 2022.09.09. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap