Tűzoltói beavatkozások – 2022.09.07. (szerda)

2022. szeptember 07. 13:53

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

11:53 | Nagypáli: Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Nagypáliban, a Petőfi Sándor utcában. A tűz egy húsz négyzetméteres garázsban keletkezett, és egy mellette álló melléképületre is átterjedt. A riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, majd megbontották a melléképület tetőszerkezetét, de további tűzre, izzásra utaló nyomot nem találtak. 

18:28 | Nagykanizsa: Lakásfelújítás közben elvágtak egy gázvezetéket Nagykanizsán, egy Bocskai utcai családi háznál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az épületet, majd vízsugárral biztosították a helyszínt a gázszolgáltató kiérkezéséig. A munkálatok idejére a szomszédos ingatlanokból összesen négy embernek kellett elhagynia otthonát. 

19:20 | Nagykapornak: Összehordott szemét égett egy családi ház udvarán pár négyzetméteren Nagykapornakon, a Dózsa György utcában. A lángok az ingatlan területén felhalmozott raklapokat és a közeli erdőt veszélyeztették. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vízsugárral rövid idő alatt eloltották a tüzet. 


További beavatkozásaink: 2022.09.06. | 2022.09.08.  


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap