Tűzoltói beavatkozások – 2022.08.09. (kedd)

2022. augusztus 09. 10:42

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:26 | Zalaegerszeg: Otthonában rosszul lett, a segítségére érkezőknek ezért nem tudott ajtót nyitni egy ember Zalaegerszegen, a Kikelet utcában. A város hivatásos tűzoltói az ingatlan erkélyén keresztül bejutottak a lakásba, ahol megtalálták a bajbajutottat, akit átadtak a mentőknek. A raj a beteget a társszervvel közösen kihozta az épületből és mentőautóba segítette. 

09:34 | Hévíz: Két személygépkocsi karambolozott Hévíz és Cserszegtomaj között, a Hévízi úton. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba borult. A riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. 

10:33 | Zalaapáti: Tehergépkocsinak ütközött egy kisbusz a 7522-es út 22-es kilométerénél, Zalaapáti közelében. A riasztott pacsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisbuszt, melyben összesen heten utaztak.

13:06 | Csörnyeföld: Otthona fürdőszobájában lett rosszul egy idős ember Csörnyeföldén, egy Hársfa utcai családi házban. A letenyei hivatásos tűzoltók az ingatlanba történő bejutás után a bajbajutottat átadták a mentőknek. 

15:14 | Cserszegtomaj: Kommunális hulladék égett mintegy háromszáz négyzetméteren Cserszegtomajon, a Hegyalja utcában. A közeli erdőt veszélyeztető tüzet a keszthelyi és a pacsai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg. 

20:00 | Vonyarcvashegy: Növényi maradványokat égettek egy családi ház udvarán Vonyarcvashegyen, a Fő utcán. A keszthelyi hivatásos tűzoltók vízsugárral rövid idő alatt elfojtották a lángokat.  


További beavatkozásaink: 2022.08.08. | 2022.08.10.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap