Tűzoltói beavatkozások – 2022.07.11. (hétfő)

2022. július 11. 07:25

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

01:50 | Belezna: Teljes terjedelmében égett egy nyolcvan négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Beleznán, a Kossuth Lajos utcában. A riasztott nagykanizsai hivatásos és murakeresztúri önkéntes tűzoltók az ingatlan áramtalanítását követően több oldalról támadva, három vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az egységek a tetőszerkezet veszélyessé vált részeit eltávolították. 

14:54 | Eszteregnye: Frontálisan ütközött két személyautó a 7-es főút 216-os kilométerénél, Eszteregnye térségében. Az egyik autóban ketten, a másikban csak a sofőr utazott. A baleset következtében mindhárom személy beszorult. Őket a nagykanizsai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a járművekből, majd átadták a mentőknek. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat. A műszaki mentés ideje alatt a jelzett szakaszon a forgalom szünetelt.

19:51 | Gyenesdiás: Sziklapárkányon rekedt egy ember a gyenesdiási kőbányánál, a Nyírfa utca közelében. A keszthelyi hivatásos tűzoltók kézi erővel, kötél használatával felhúzták a bajbajutottat, akit átadtak a mentősöknek.


További beavatkozásaink: 2022.07.10. | 2022.07.12.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap