Tűzoltói beavatkozások – 2022.07.10. (vasárnap)

2022. július 10. 17:24

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

02:24 | Zalaszentgrót: Felborult egy személygépkocsi Zalaszentgróton, az Erzsébet liget utcában. A város önkormányzati tűzoltói a járművet kerekeire állították, majd áramtalanították. A raj a forgalmi akadályt megszüntette, az úttestet pedig megtisztította a törmelékektől. 

02:41 | Keszthely: Otthonában elesett, a segítségére érkezőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Keszthelyen, egy Szent Miklós utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltóinak műszaki segítségével a mentők bejutottak az ingatlanba, majd megkezdték a bajbajutott ellátását. A raj a beteget otthonából kihozta és mentőautóba segítette. 

04:09 | Zalakomár: Meggyulladt a tűzhelyen felejtett étel egy egészségügyi intézmény konyhájában Zalakomárban, a Péczely közben. A zalakarosi hivatásos tűzoltók a közművek leválasztását követően légzésvédelem mellett behatoltak az épületrészbe, majd eloltották a tüzet. Az egység az ételmaradványt eltávolította a konyhából, az épületet pedig átszellőztette. 

11:35 | Zalaegerszeg: Kigyulladt egy parkoló autó motortere Zalaegerszegen, a Balatoni úton. Mire a város hivatásos tűzoltói kiérkeztek, a helyszínen tartózkodók porral oltóval a lánggal égést megszüntették. A raj vízsugárral visszahűtötte a gépkocsit. 


További beavatkozásaink: 2022.07.09. | 2022.07.11.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap