Tűzoltói beavatkozások – 2022.07.03. (vasárnap)

2022. július 03. 21:56

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

02:27 | Nagykanizsa: Villanyoszlopnak hajtott és kidöntötte azt egy személyautó Nagykanizsán, a Rozgonyi utcában. A város hivatásos tűzoltói az áramszolgáltató és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínt biztosították. 

07:27 | Lenti: Otthonában elesett, a segítségére sietőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Lentiben, egy Sugár úton lévő családi háznál. A város hivatásos tűzoltóinak műszaki segítségével a mentősök bejutottak az ingatlanba, ahol megkezdték a bajbajutott ellátását. 

16:16 | Nagykanizsa: Fürdőszobájában elesett, így nem tudott ajtót nyitni a segítségére érkezőknek egy idős ember Nagykanizsán, egy Garay utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltói dugólétra segítségével bejutottak az ingatlanba, a bajbajutottat pedig átadták a mentősöknek. A raj az idős embert otthonából lehozta és mentőautóba segítette. 

17:33 | Fakospuszta: Letért az úttestről és egy búzatáblában felborulva állt meg egy autó a 74-es főúton, Fakospuszta közelében. A riasztott pacsai hivatásos és gelsei önkéntes tűzoltók a járművet kerekeire állították majd áramtalanították. 

19:27 | Zalaegerszeg: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Zalaegerszegen, egy Baross Gábor utcai társasházban. A riasztott város hivatásos tűzoltók a helyszínen méréseket hajtottak végre, és kis mennyiségben ugyan, de kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. 


További beavatkozásaink: 2022.07.02. | 2022.07.04.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap