Tűzoltói beavatkozások – 2022.06.21. (kedd)

2022. június 21. 08:25

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

05:25 | Újudvar: Húsz méter magas fa dőlt az úttestre Újudvaron, az Alsómező utcában. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel megszüntették a forgalmi akadályt, az utat pedig kéziszerszámokkal megtisztították.

07:16 | Kustánszeg: Garázs tetejére esett egy méretes faág Kustánszegen, a Rákóczi úton. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a darabot. 

15:52 | Nagykanizsa: Betakarítási munkálatok közben kigyulladt egy kombájn, a tűz pedig a gabonatáblára is átterjedt a 7511-es út mellett, Nagykanizsa közelében. A három hektárnyi területet érintő lángokat a riasztott nagykanizsai, zalakarosi és marcali hivatásos tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal, valamint munkagépek segítségével fékezték meg. A helyszínre a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett. 

16:58 | Nagykanizsa: Összeütközött három személyautó Nagykanizsán, a Dózsa György utca és a Kinizsi utca kereszteződésénél. A baleset következtében két jármű teljesen elzárta az úttestet, a harmadik részben a járdára sodródott. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat, melyekben csak a sofőrök utaztak. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek.


További beavatkozásaink: 2022.06.20. | 2022.06.22. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap