Tűzoltói beavatkozások – 2022.06.19. (vasárnap)

2022. június 20. 07:57

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

13:14 | Szentgyörgyvár: Letért az úttestről, majd fának csapódott egy kisteherautó a 76-os főúton, Szentgyörgyvár térségében. A keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, melyben ketten utaztak. A raj a helyszínt átadta a rendőrségnek. 

15:16 | Zalaegerszeg: Kisebb szabadtéri tűz volt Zalaegerszegen, a Nefelejcs utcában, egy erdősáv közelében. A város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt megfékezték a lángokat. 

18:08 | Nagykanizsa: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Nagykanizsán, egy Kisberki úti társasházban. A készülék egy fürdőszobában található vízmelegítő közelében hívta fel a figyelmet a bajra. Mire a város hivatásos tűzoltói kiérkeztek, a tulajdonos kiszellőztetett. A raj az eredeti állapotok visszaállítását követően méréseket végzett, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakembere is kiérkezett.  

20:49 | Nagykanizsa: Lekaszált fű égett mintegy másfél hektáron Nagykanizsán, a Nagykerteki úton. Mire a város hivatásos tűzoltói a helyszínre értek, már csak kisebb gócpontokban tapasztaltak lánggal égést, amit kéziszerszámokkal eloltottak. 


További beavatkozásaink: 2022.06.18. | 2022.06.20. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap