Tűzoltói beavatkozások – 2022.06.03. (péntek)

2022. június 03.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:23 | Zalaegerszeg: Két gépkocsi ütközött össze Zalaegerszegen, a Belső Elkerülő utca és a Malom utca kereszteződésében. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben hárman utaztak.

13:53 | Lenti: Megbontotta az erős szél a helyi templom tetőszerkezetét Lentiben, a Templom téren. A város hivatásos tűzoltói magasból mentő segítségével a cserepeket visszahelyezték a helyükre. 

14:37 | Nagykanizsa: Menet közben kigyulladt egy autó motortere a 74-es főút 5-ös kilométerénél, Nagykanizsa közelében. Mire a város hivatásos tűzoltói a helyszínre értek, a tűz az utastérre is átterjedt, ugyanakkor a helyszínen tartózkodók a lánggal égést megszüntették. A tűzoltók a még izzó részeket eloltották, az autót áramtalanították.  

16:38 | Zalaegerszeg: Szemét égett néhány négyzetméteren Zalaegerszegen, a Kaszaházi úton. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal és vízzel rövid idő alatt eloltották a lángokat. A raj felhívta a tulajdonos figyelmét az égetési szabályok betartására. 


További beavatkozásaink: 2022.06.02. | 2022.06.04.