Tűzoltói beavatkozások – 2022.04.20. (szerda)

2022. április 20. 07:37

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

05:53 | Hahót: Vízelvezető árokba hajtott és megsüllyedt egy élelmiszert szállító kamion a 74-es főúton, Hahót-Fakospuszta közelében. A nagykanizsai és a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók daru segítségével visszahúzták az úttestre a járművet, ami folytatni tudta útját. A tűzoltók az úttestet letisztították. A műszaki mentés ideje alatt a jelzett szakaszon teljes útzár volt érvényben.  

07:46 | Nagykanizsa: Egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott a 61-es főút 191-es kilométerénél, Nagykanizsa közelében. Mindkét autóban csak a sofőrök utaztak, és az ütközés következtében az egyik jármű az árokba borult. A balesethez riasztott nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és feszítővágó segítségével kiszabadítottak egy embert, akit átadtak a mentőknek. A rajok a helyszínt átadták a rendőrségnek.

11:35 | Zalaegerszeg: Napok óta nem adott magáról életjelet egy idős ember Zalaegerszegen, a Pintér Máté utcában. A város hivatásos tűzoltói az ingatlanba történő bejutás után megtalálták a bajbajutottat, akit átadtak a mentősöknek. A raj a beteget a családi házból kihozta és a mentőautóba segítette.

14:31 | Zalaegerszeg: Embert gázolt a vonat Zalaegerszegen, a Berzsenyi Dániel utcában. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a társszervek kiérkezéséig a helyszínt biztosították.


További beavatkozásaink: 2022.04.19. | 2022.04.21. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap