Tűzoltói beavatkozások - 2022.02.01. (kedd)

2022. február 01. 14:40

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

13:17 | Zalaegerszeg: Összeütközött egy személyautó és egy teherautó Zalaegerszegen, a Posta utcában. A város hivatásos tűzoltói feszítővágó segítségével kiszabadítottak egy embert a gépkocsiból, majd átadták a mentősöknek. A raj a balesetben érintett járműveket áramtalanította és rögzítette, majd a roncsok eltávolítása után letakarította az úttestet. A műszaki mentés idejére a forgalom a jelzett útszakaszon rendőri irányítás mellett haladt. 

15:33 | Keszthely: Nem adott magáról életjelet egy ember Keszthelyen, egy Goldmark Károly utcai ingatlanban. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a bejutás után egy magatehetetlen embert találtak, akit átadtak a mentősöknek. 

18:57 | Felsőpáhok: Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körülbelül harmincöt négyzetméteres melléképület Felsőpáhokon, a Rákóczi utcában. A helyszínre a keszthelyi hivatásos és az alsópáhoki önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik az áramtalanítás után három vízsugárral eloltották a tüzet.


További beavatkozásaink: 2022.01.31. | 2022.02.02. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap