Tűzoltói beavatkozások - 2022.01.05. (szerda)

2022. január 05. 08:23

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:00 | Zalaegerszeg: Beragadt egy családi ház egyik beltéri ajtajának zárja, a helyiségből az ott tartózkodó idős ember pedig önerejéből nem tudott kijutni Zalaegerszegen, az Alsójánkahegyi úton. A bajbajutottat alkalmi fogságából a város hivatásos tűzoltói szabadították ki, akik az ingatlanba történő bejutás után kinyitották a beragadt szobaajtót. 

16:02 | Telekes: Kigyulladt egy családi ház Telekesen, a Béke utcában. Mire a vasvári és a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a helyszínre értek, egy, a konyhában tárolt propánbutángáz-palack felrobbant. Az ott élők időben el tudták hagyni az ingatlant. A tűzoltók két PB-palackot kihoztak az épületből, majd vízsugarakkal megfékezték a lángokat. A rajok a tűzből kimentett palackokat visszahűtötték, a még izzó padlástéri részeket pedig eloltották. Mivel az ingatlan lakhatatlanná vált, az ott élő hat embert rokonok fogadták be.  


További beavatkozásaink: 2022.01.04. | 2022.01.06. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap