Tűzoltói beavatkozások – 2021.11.14. (vasárnap)

2021. november 14. 20:17

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

09:35 | Pacsa: Húsz négyzetméteren izzott egy lakatlan családi ház tetőszerkezete Pacsán, a Kisfaludy utcában. A város hivatásos tűzoltói az épület áramtalanítása után vízsugárral eloltották a tüzet. A raj az ingatlanból egy propánbutángáz-palackot is kihozott. A helyszínre az áramszolgáltató szakemberei is kiérkeztek.  

14:05 | Csesztreg: Hulladékot égettek néhány négyzetméteren egy családi ház udvarán Csesztregen, a Rákóczi Ferenc utcában. A lenti hivatásos tűzoltók vízsugárral rövid idő alatt eloltották a lángokat. 

16:43 | Becsehely: Lerakódott korom égett egy családi ház kéményében Becsehelyen, a József Attila utcában. A letenyei hivatásos tűzoltók a kéményre kötött vegyes tüzelésű kazánból eltávolították az égésterméket, majd a kéményt a Nagykanizsáról érkező magasból mentő segítségével kitisztították. 

18:54 | Nemespátró: Kigyulladt egy kilenc négyzetméteres fatároló Nemespátrón, a Szőlőhegyen. A tűz a nagykanizsai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy szerszámtárolóra is átterjedt. A rajok két vízsugárral megfékezték a lángokat. 

19:43 | Nagykanizsa: Nem adott életjelet magáról egy ember Nagykanizsán, egy Garay utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltóinak műszaki segítségével a mentősök bejutottak a negyedik emeleti lakásba, ahol megkezdték a bajbajutott ellátását. A raj a beteget otthonából lehozta és a mentőautóba segítette. 


További beavatkozásaink: 20221.11.13. | 2021.11.15. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap