Tűzoltói beavatkozások – 2021.10.18. (hétfő)

2021. október 18. 12:14

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

05:49 | Lenti: Meghibásodott fürdőszobai vízmelegítő okozott kisebb riadalmat Lentiben, egy Petőfi úti ingatlanban. A város hivatásos tűzoltói a közművek elzárása után kiszellőztették a füsttel telítődött helyiséget, majd a helyszínt átadták a gázszolgáltató munkatársainak. 

12:55 | Kehidakustány: Otthonában rosszul lett, a segítségére sietőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Kehidakustányban, a Barátsziget utcában. A zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók technikai közreműködésével a mentősök bejutottak az ingatlanba, ahol megkezdték a bajbajutott ellátását. A tűzoltóraj a beteget a mentőautóba segítette. 

13:39 | Csömödér: Négy köbméter fűrészpor izzott és égett egy üzem porkamrájában Csömödéren, a Vasút utcában. A tűz a lenti és letenyei hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a közeli csarnok tetőszerkezetét és falát is érintette. A rajok a tetőt és a portároló oldalát megbontották, majd vízsugárral eloltották a tüzet. 

17:29 | Zalaapáti: Lerakódott korom égett egy vegyes tüzelésű kazánra csatlakoztatott kéményben Zalaapátiban, egy Deák Ferenc utcai családi háznál. A pacsai hivatásos tűzoltók megtisztították az égéstermék-elvezetőt, ugyanakkor felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy a szakemberrel történő átvizsgáltatásig azt ne használja.  


További beavatkozásaink: 2021.10.17. | 2021.10.20. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap