Tűzoltói beavatkozások – 2021.09.29. (szerda)

2021. szeptember 29. 13:03

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:50 | Becsehely: Két személyautó ütközött Becsehelyen, a Kossuth Lajos úton. Mindkét gépkocsiban csak a sofőrök utaztak. A baleset következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak is nekicsapódott. A letenyei hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. 

Több alkalommal volt szükség a lenti hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók beavatkozására Bajánsenyén, miután a szerda esti heves esőzés miatt villámárvíz alakult ki a település több pontján. A lenti hivatásos tűzoltók a Kossuth utcában egy gazdaságból segítettek kimenekíteni mintegy nyolcvan szarvasmarhát. Ezt követően egy forgalmi akadályt képező gépkocsit távolítottak el az úttestről, és időközben ugyancsak hasonló munkát adott egy elsodort autó a település önkéntes tűzoltóinak. A lenti raj ezután egy Vörösmarty utcai házból egy idős embert is kimentett, akinek otthonába folyt be a víz, majd a helyi óvoda területén és egy másik ingatlannál is vízeltávolítási munkálatokat végzett. Az esetek során személyi sérülés nem történt. 


További beavatkozásaink: 2021.09.27. | 2021.09.30. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap