Tűzoltói beavatkozások – 2021.09.06. (hétfő)

2021. szeptember 06. 09:26

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

06:22 | Keszthely: Két személygépkocsi ütközött Keszthelyen, a Napfény sor és a Hévízi út kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói a balesetet szenvedett járműveket áramtalanították, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A tűzoltóraj a helyszínt átadta a rendőrségnek.  

11:41 | Balatongyörök: Vasúti sínre dőlt egy 10 méter magas fa Balatongyörökön, a Vasútállomás közelében. A keszthelyi hivatásos, valamint a helyi önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt. 

12:14 | Zalaegerszeg: Tetőszerkezet alatt elhelyezett szalmabála kapott lángra egy 10 négyzetméteres melléképületben Zalaegerszegen, a Botfa utcában. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig a környéken élők megkezdték a tűz oltását. A tűzoltórajok vízsugárral és kéziszerszámokkal rövid idő alatt megfékezték a lángokat. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz a tetőt nem károsította, illetve az épületben tárolt fa- ás papírhulladékra nem terjedt át. 

15:22 | Hévíz: Mászófal mögé szorult egy gyermek Hévízen, egy Kossuth utcai általános iskolában. A bajba jutott fiatalt a keszthelyi hivatásos tűzoltók feszítő szerszám segítségével szabadították ki alkalmi fogságából.  


További beavatkozásink: 2021.09.05. | 2021.09.07. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap