Tűzoltói beavatkozások – 2021.09.05. (vasárnap)

2021. szeptember 05. 19:52

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

13:43 | Murakeresztúr: Átszakított egy gázvezetéket egy munkagép Murakeresztúron, a Deák Ferenc úton. A helyszínen tartózkodó munkások a csövet a nagykanizsai hivatásos tűzoltók kiérkezéséig elszorították. A tűzoltók az árkot kéziszerszámokkal kiszélesítették, majd csőszorítóval a vezetéket elszorították. A helyszínt átadták a gázszolgáltatónak.  

14:50 | Zalaegerszeg: Két autó ütközött Zalaegerszegen, a pózvai városrész közelében. A baleset következtében az egyik jármű az árokban, míg a másik forgalmi akadályt képezve az út szélén állt meg. A város hivatásos tűzoltói a személygépkocsikat áramtalanították, majd a forgalom irányításában segítették a rendőrség munkáját, akik számára a helyszínt később átadták.  

14:52 | Keszthely: Összehordott szemét égett néhány négyzetméteren Cserszegtomaj és Keszthely között, a Hadi út környékén. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral rövid idő alatt elfojtották a lángokat. 

16:45 | Nagykanizsa: 1000 négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet Nagykanizsán, a Hegyalja úton. Mire a város hivatásos tűzoltói a helyszínre érkeztek, már csak pár négyzetméteren volt tapasztalható lánggal égés. A tűzoltóraj kéziszerszámokkal eloltotta a tüzet. 


További beavatkozásaink: 2021.09.04. | 2021.09.06. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap